Вопросы относительно поступления
|
|
Aleksandra | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 21:03 | Повідомлення # 46 |
Полковник
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (KOT) а могу ли я поступить в ваш лицей имея хорошую физическую подготовку и имея хорошый атестат но у меня плоскостопие 2 степени ? Если честно, то я на этот вопрос смогу точно ответить лишь в среду. Но мне почему-то кажется, что нет.
|
|
| |
KOT | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 21:05 | Повідомлення # 47 |
Рядовий
Група: Пользователи
| спасибо ) буду ждать до среды
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 21:08 | Повідомлення # 48 |
Полковник
| D1mon1she, дело в том, что по почте ты, конечно, можешь прислать. Но не думаю, что отправлять оригиналы по почте это безопасно. Тем более, что для поступления нужно заявление твоих родителей (опекунов). И твое заявление. Твои родители могут привезти часть документов которая уже есть в наличии, а ты или опять же твои родители, позже довезут те, что необходимы.
|
|
| |
KOT | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 21:55 | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| когда у вас день открытых дверей ??
|
|
| |
D1mon1she | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 07:39 | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| А возможно, что меня возьмут, если у меня вроде в атестате 3 бала по худ. культуре, а так все нормально .
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 14:03 | Повідомлення # 51 |
Полковник
| Quote (D1mon1she) А возможно, что меня возьмут, если у меня вроде в атестате 3 бала по худ. культуре, а так все нормально . Молодой человек, я отредактировала ваше сообщение, на будущее - следите за речью и выражениями!!! Я очень сомневаюсь, что у вас примут документы с тройками в атестате НЕЗАВИСИМО от предмета!!! Пробуйте. Шанс есть.
|
|
| |
Бы4@ра | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 19:36 | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| почему диктаны 5 и 7 варианта одинаковые
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Середа, 18.05.2011, 11:53 | Повідомлення # 53 |
Полковник
| Уважаемый, КОТ! Со второй степенью плоскостопия вас могут взять в лицей. ОДнако, если нет нарушения. все остальные вопросы индивидуально на мед.комиссии с хирургом. Смело подавайте документы. Ждем вас в рядах лицеистов! Удачи! По поводу Дня Открытых Дверей - вопрос рассматривается.
|
|
| |
KOT | Дата: Середа, 18.05.2011, 13:16 | Повідомлення # 54 |
Рядовий
| спасибо )) буду поступать !
|
|
| |
Edos | Дата: Неділя, 22.05.2011, 17:16 | Повідомлення # 55 |
Рядовий
| Добрий день!!В мене є одне питання! Зможу я поступити в ліцей якщо в мене є тільки ондна 4! Додано (22.05.2011, 17:16) --------------------------------------------- А коли у вас день відкритих дверей??
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Понеділок, 23.05.2011, 20:35 | Повідомлення # 56 |
Полковник
| Дивлячись на те, яка четвірка, з якого предмету. А оцінки з основних предметів вище?
|
|
| |
Edos | Дата: Понеділок, 23.05.2011, 22:18 | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| З математики 8 з української мови 7, з хімії і англійської мови 5 балів за перший семестр. Додано (23.05.2011, 22:03) --------------------------------------------- А парадну форму треба самому куплять?Якщо так то де і скільки вона коштує!!! Додано (23.05.2011, 22:18) --------------------------------------------- А з якого числа і по яке вступні екзамени??
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Вівторок, 24.05.2011, 21:28 | Повідомлення # 58 |
Полковник
| По-перше не зрозуміло це в тебе четвірка чи восьмірка з математики?
До астестату входять лише оцінки за рік. Якщо в тебе за другий семестр оцінки вище, то я сподіваюся, що документи приймуть.
Що стосується форми, то вам все розповість офіцер-вихователь, з яким ви будете знайомитися при зарахуванні.
Що дізнатися з якого та по яке число будуть вступні екзамени слід уважно переглянути правий бік головної сторінки.
|
|
| |
Edos | Дата: Середа, 25.05.2011, 15:19 | Повідомлення # 59 |
Рядовий
| В мене річна оцінка з англійської мови та хімії виходить 4 бали мене візьмуть в ліцей!? Додано (25.05.2011, 15:10) --------------------------------------------- А на сайті написано що юнаки в яких нижче 5 балів в табелі успішності за 9 клас докуменки не приймаються!!! Додано (25.05.2011, 15:13) --------------------------------------------- Ой пробачте документи!!!!! Додано (25.05.2011, 15:19) --------------------------------------------- А у вас в ліцей зазвичай ідуть перебори дітей чи недобори!!
|
|
| |
Aleksandra | Дата: Четвер, 26.05.2011, 00:55 | Повідомлення # 60 |
Полковник
| Юний друже, спочатку ти пишеш, що в тебе п'ятірки з цих предметів, потім з'ясовуєш, що в тебе взагалі чотвірки. Ти сам собі протиречиш. Якщо написано, що НЕ беруть з такими оцінками, то ...?
(В будь-якому разі, на сайті ліцею є телефон, за яким можна подзвонити та задати це питання в індивідуальному порядку.)
Перебора бути не може. Є стільки, скільки є. Якщо ти уважно перечитаєш цей форум, ти знайдеш відповідь на свое питання, стосовно кількості тих, хто поступає, та тих, кто зараховується в ряди ліцеїстів.
З повагою, О.Ю.
|
|
| |