Меню сайту

Міні-чат

Головна » 2017 » Вересень » 25 » Детальніше про зустріч - читайте тут
Детальніше про зустріч - читайте тут
00:00

У нас в гостях - Кадетський корпус!

 
23 вересня в романтичній і неповторній Одесі відбулася зустріч випускників суворовських училищ, військових ліцеїв, гімназій та спеціальних шкіл з посиленою військово-фізичною підготовкою в форматі "Кадетського клубу". Це був вже другий подібний захід, а отже можна вважати, що традиція розпочала своє життя.

З Києва прибув автомобільний десант з п'яти кадет, очолюваний президентом Асоціації "Кадетська співдружність" Романом Сладким; з Миколаєва підтягнулась група в складі членів ради Асоціації Ігоря Макієвського та Ігоря Зосименко; велику групу одеситів зібрав їх активний ватажок Андрій Кривошея.

Ранок почався з візиту в Одеський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Гостей зустріли заступники начальника ліцею полковника Олександр Ворохов та Микола Улицький. Офіцери показали навчально-матеріальну базу установи, розповіли про організацію навчального процесу, насущні потреби. Приємно відзначити, що зараз ліцей не має гострих матеріальних і фінансових проблем, завдяки постійній турботі Одеської міської ради та зокрема її керівника Геннадія Труханова.

Планово здійснюється ремонт приміщень, поліпшуються побутові умови, вдосконалюється навчально-матеріальна база. Керівники ліцею похвалилися новенькою смугою перешкод, облаштованій за найвищими стандартами. Слід визнати, що подібної зразковою спортивної споруди нікому з відвідувачів ще не доводилося бачити в військових навчальних закладах України. Це справжня гордість ліцею.
 
Була і невелика офіційна частина, під час якої був підписаний Меморандум про співпрацю між Одеським ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою та Всеукраїнською Асоціацією "Кадетська співдружність». Цей документ зобов'язує обидві сторони підтримувати щільний інформаційний контакт, оперативно вирішувати проблемні питання, координувати спільні спортивні заходи , культурні та військово-патріотичні проекти. Головна мета підписання Меморандуму - це ефективне використання великого досвіду і можливостей членів Ассоціації "Кадетська співдружність" для реалізації її головної місії: виховання з дитинства захисників Вітчизни, майбутньої еліти України. Під час церемонії підписання Меморандуму члени Асоціації "Кадетська співдружність" вручили ліцею ікону Святого Великомученика Юрія (Георгія) Побідоносця, який вважається покровителем воїнства. Отже, нехай ця ікона зберігає ліцеїстів і надихає їх на великі перемоги.
 

         

Переглядів: 534 | Додав: Aleksandra
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Designed by Czech 2024 © Всі права захищені
За довідками звертайтесь за допомогою форми зворотнього зв'язку або за телефоном 8-093-600-88-77