Меню сайту

Міні-чат

Головна » 2021 » Квітень » 23 » ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ!!!
ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ!!!
11:14

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ!!!

Відповідно до наказу Міністра освіти і науки України від 03.03.2021 року № 273 скасована обов’язковість проходження державної підсумкової атестації (ДПА) для здобувачів повної загальної середньої освіти у 2021 році.

Цей документ дозволяє Вам самостійно визначитися із тим, чи проходити ДПА у формі  ЗНО в цьому році. Ті ліцеїсти, які вирішили проходити ЗНО, зможуть також самостійно вирішити, чи отримувати оцінку за ДПА у формі ЗНО у свідоцтво про повну загальну середню освіту. 

Зауважте: новий закон не скасовує ЗНО для вступників до закладів вищої освіти.

Приклади можливих ситуацій.

1) Ліцеїст Макаренко планує вступати до закладу вищої освіти, переконаний в тому, що отримає високі результати на ЗНО. Тому проходитиме всі тести ЗНО, на які зареєструвався, а також звернеться до начальника ліцею із проханням виставити його оцінки за ДПА у формі ЗНО в додаток до свідоцтва про повну загальну середню освіту.

2) Ліцеїст Петренко також планує вступати до закладу вищої освіти, але не хоче, щоб його результати ДПА у формі ЗНО були виставлені у свідоцтво  про повну загальну середню освіту. Він візьме участь у ЗНО, але не проситиме виставляти його результати ДПА у формі ЗНО у свідоцтво про повну загальну середню освіту. У такому разі в документі про освіту ліцеїста Петренко буде запис про те, що він звільнений від проходження ДПА у формі ЗНО.

3) Ліцеїст Шевчук в цьому році не планує вступати до закладу вищої освіти, тому зареєструвався тільки для проходження ДПА у формі ЗНО. Він не проти мати запис “звільнений від складання ДПА” у свідоцтві про повну загальну середню освіту. З огляду на ухвалення Закону, ліцеїст не прийде складати тестування, у його свідоцтві про повну загальну середню освіту, як і в документі ліцеїста Петренко, буде зазначено, що він звільнений від проходження ДПА у формі ЗНО.

4) Ліцеїст Белецький планує вступати до закордонного закладу вищої освіти, у якому вступників просять надати і результати ЗНО, і свідоцтво про повну загальну середню освіту із результатами ДПА. Тож він складатиме всі тестування ЗНО й ініціюватиме внесення результатів ДПА у формі ЗНО у свій документ про освіту. 

 

Тому, з огляду на вищезазначені приклади і на Ваші плани щодо вступу до Вищих навчальних закладів ви САМОСТІЙНО обираєте, чи вносити результати за ДПА у формі  ЗНО в додаток до свідоцтва про повну загальну середню освіту, чи ні.

Заяви, відповідно до зразків, написані власноруч, необхідно надіслати Новою поштою на адресу ліцею (відділення №19 на ім’я вихователя) до 04 травня 2021 року.

Зробіть свій вибір!!!

Зразок заяви звільнення від проходження ДПА у формі ЗНО

Зразок заяви про внесення результатів за ДПА у формі ЗНО

Переглядів: 1055 | Додав: Mykolaivna
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Designed by Czech 2024 © Всі права захищені
За довідками звертайтесь за допомогою форми зворотнього зв'язку або за телефоном 8-093-600-88-77